• Openingsuren: Ma - Za 09u00 - 19u00

Ventilatie

Goede ventilatiesystemen zijn onmisbaar voor een gezond binnenklimaat. Daarom moet u bij Planet Airco uit Deurne zijn. Met een goed ventilatiesysteem creëert u een frisser en gezonder binnenklimaat. Hierdoor voelt u zich beter en krijgt schimmelvorming minder kans.

Huizen en gebouwen worden tegenwoordig meer en beter geïsoleerd. Hierdoor gaat minder warmte verloren wat tot lagere stookkosten leidt. Er kleeft echter ook een nadeel aan deze isolatie, namelijk een gebrek aan natuurlijke ventilatie door kieren en gaten. ‘Gebruikte’ lucht heeft geen weg meer naar buiten heeft en ‘verse’ lucht kan niet naar binnen.

Solutions

Een raam openzetten lost dit probleem misschien gedeeltelijk op, maar wat doet u op koude dagen, of als het regent en waait? Bovendien zorgt het openzetten van een raam vooral in de winter voor onnodige extra stookkosten.
Een mechanisch ventilatiesysteem is dé oplossing. Deze zorgt voor:

  • Afvoer van vervuilde lucht en vocht
  • Aanvoer van verse lucht en zuurstof

Meer weten over ventilatiesystemen of op zoek naar een vakman voor de installatie van een ventilatiesysteem bij u thuis of op het werk? Neem dan contact op met Planet Airco, uw specialist in binnenklimaat.