• Openingsuren: Ma - Za 09u00 - 19u00

Zonneboiler

Een boiler op zonne energie laten installeren in Antwerpen?

Zonneboiler-installateur Planet Airco uit Deurne plaatst zonneboiler systemen (zonnecollectoren en/of zonnepanelen) op platte en hellende daken in heel provincie Antwerpen!

Goed voor het milieu én de portemonnee!

Zonneboilers zijn boilers waarbij het water niet door middel van gas, maar door middel van warmte van de zon wordt opgewarmd. Steeds meer mensen beseffen namelijk dat bewust omgaan met het milieu ook goed is voor de portemonnee. Een zonneboiler met een hoog rendement installeren kan daar zeker aan bijdragen.

Onze systemen

1. Zonnepanelen

Zonnepanelen wekken stroom op, klaar voor gebruik (lees: verbuik) zonder dat deze opgeslaan wordt in accu’s of batterijen. Niet verbruikte real-time stroomoverschotten worden naar de elektriciteitsleverancier doorgevoerd (in omgekeerde richting dus) zodat de elektriciteitsteller naar achter draait en het stroomverbruik dus “daalt".

2. Zonnecollectoren

Zonnecollectoren zijn een soort van zonnepanelen, maar wekken, in plaats van stroom zoals bij zonnepanelen, warm water op.

Lager energieverbruik dankzij zonneboilers

Wie warm water wil gebruiken heeft energie nodig (stookolie, gas of elektriciteit). Bij een zonneboiler systeem hoeft de ketel veel minder vaak “aan te slaan" om het water op te warmen omdat het water door de zon reeds werd opgewarmd. Zonne-energie is “gratis" en minder extra energie verbruiken voor warmwaterbehoefte betekent dus minder gas-, stookolie- of elektriciteitskosten.

Ook een zonneboiler laten installeren en genieten van een lagere energiefactuur? Contacteer Planet Airco uit Deurne voor extra info en advies, een idee van de kostprijs en/of laat meteen een gedetailleerde offerte op maat opstellen!